Maandag 25 Maart 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

"Consensus over gebruik smartphone voor rekeningrijden groeit in Vlaanderen"

In de werkgroep van specialisten die zich in opdracht van de Vlaamse regering buigt over de invoering van het rekeningrijden, groeit een consensus rond de keuze om daarvoor smartphones met gps te gebruiken. Dat stellen bronnen van de Belgische krant De Tijd.

Lees verder »

Microsoft zet livestream-evenement op voor nieuwe indie-games op Xbox Game Pass

Microsoft gaat een terugkerend evenement opzetten voor indie-games in zijn ID@Xbox-programma die naar de Xbox Game Pass komen. Het debuut van het zogenaamde ID@Xbox Game Pass-evenement is op 26 maart. Het is te volgen via een livestream op YouTube.

Lees verder »

Database Family Locator-app met realtime-locatiedata stond onbeveiligd online

De database van 'familietracker-app' Family Locator met meer dan 238.000 gebruikers erin stond onversleuteld en onbeveiligd online. Wie wist waar hij moest kijken, kon persoonsgegevens, wachtwoorden, profielfoto's en realtime-locatiedata opzoeken.

Lees verder »

WhatsApp-bèta toont hoe vaak bericht is doorgestuurd

WhatsApp heeft in een bèta een functie om in te zien hoe vaak een bericht is doorgestuurd. Als een bericht vijf of meer keren is doorgestuurd, wordt het zelfs bestempeld als 'vaak doorgestuurd' in de chat. De functie is waarschijnlijk bedoeld om desinformatie tegen te gaan.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden