Maandag 21 Oktober 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

Ondernemingsraad Xs4all stapt definitief naar de rechter vanwege opheffing

De ondernemingsraad van Xs4all begint een rechtszaak tegen KPN. Daarmee hoopt de provider opheffing te voorkomen. De OR heeft al meer dan eens een negatief advies over de opheffing uitgebracht, maar KPN wil die desondanks doorzetten.

Lees verder »

Dochterbedrijf Alphabet begint met commerciële dronebezorging in VS

Alphabets dochterbedrijf Wing is in de Amerikaanse staat Virginia begonnen met commerciële levering via drones. Wings werkt samen met FedEx Express, Walgreens, en Sugar Magnolia bij het afleveren van pakketjes via luchtpost.

Lees verder »

Google wil voorkomen dat Photos op iPhones foto's in originele kwaliteit opslaat

De mogelijkheid voor gebruikers van recente iPhones om foto's via Googles Photos-app ongelimiteerd in het heic-bestandsformaat online op te slaan, is volgens Google een bug. Het bedrijf werkt aan een fix om dit tegen te gaan.

Lees verder »

Bèta macOS Catalina toont afbeeldingen onaangekondigde 16"-MacBook Pro

De recentste bèta's van macOS Catalina tonen iconen voor de onaangekondigde MacBook Pro met 16"-scherm. De afbeeldingen wijken op diverse punten licht af van die van de huidige 15"-modellen van de MacBook Pro.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden