Donderdag 23 Mei 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

Google zet mens in bij meer dan 36 procent van Duplex-restaurantreserveringen

Google zet een menselijke beller in bij meer dan 36 procent van de telefoontjes die Assistant doet met technologie Duplex om tafels bij restaurants te reserveren. Dat zegt het bedrijf in reactie op experimenten van The New York Times.

Lees verder »

Text Editor Pro 7.1.0

Versie 7.1.0 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis en lichtgewichtteksteditor heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's, verticale selectieblokken en kan het bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en met grote regelmaat verschijnen er nieuwe versies met kleine verbeteringen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Added

Lees verder »

Google onderzoekt maatregelen tegen identificeren smartphone via sensors

Google onderzoekt of het maatregelen moet nemen tegen het identificeren van individuele smartphones aan de hand van kalibratiedata van sensors. Dat is nu mogelijk op de Pixel 2 en Pixel 3, zo zeggen onderzoekers.

Lees verder »

Total War: Three Kingdoms - China veroveren is moeilijk en tijdrovend

Na twee games met de Warhammer-licentie keert de Total War-serie terug op het oude nest. Er staat dus weer een historische setting centraal. Dit keer is het de beurt aan het China van de derde eeuw, waar drie koninkrijken strijden om de macht.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden