Zaterdag 07 December 2019

What's hot and what's not? Dat is voor iedereen verschillend uiteraard, maar hieronder vind je dagelijks nieuws uit de wereld die mij boeit.

Tweakers.net: dagelijks nieuws uit de IT wereld

Community Update - November

De community van Tweakers is op allerlei vlakken actief in de weer op de site. In dit artikel geven we een overzicht van belangrijke en opvallende activiteiten van de afgelopen weken.

Lees verder »

'Magic Leap heeft slechts 6000 van zijn augmented reality-brillen verkocht'

Magic Leap heeft de afgelopen maanden slechts 6000 exemplaren van zijn augmented reality-bril verkocht. Dat is veel minder dan de aanvankelijke verwachting van 100.000 brillen. Mede door de lage verkoopcijfers zouden er veel ontslagen in het bedrijf zijn gevallen.

Lees verder »

TimeNL-dienst van SIDN Labs krijgt ondersteuning voor Network Time Security

De tijdsynchronisatiedienst TimeNL van SIDN Labs krijgt een experimentele Network Time Security-server. De huidige NTP-server wordt uitgebreid met een NTS-server die de veiligheid van het protocol moet vergroten.

Lees verder »

Facebook krijgt boete van 3,6 miljoen euro voor claim dat dienst gratis was

Facebook heeft een boete van 3,6 miljoen euro gekregen van de Hongaarse kartelwaakhond. Het sociale netwerk zou ten onrechte zeggen dat de dienst 'gratis' is. In werkelijkheid betaalden gebruikers volgens de toezichthouder met hun data. Zij zouden daardoor misleid worden.

Lees verder »
 SeQueL IT bvba    |   Dorpsstraat 56, 2920 Kalmthout, België   |   info@sequel-it.be   |   BTW BE 0898.784.380 - RPR Antwerpen
 Copyright © 2007-2017 Alle rechten voorbehouden